SRBIN NUDI KUĆU ZA SAMO 300.000 DINARA! Ne, nije šala, evo u kom MESTU SE NALAZI (FOTO)
Kuća na selo, Foto: Zorana Jevtić

nekretnine

SRBIN NUDI KUĆU ZA SAMO 300.000 DINARA! Ne, nije šala, evo u kom MESTU SE NALAZI (FOTO)

Tačna lokacija ove jeftine kuće je selo Štitarac

Objavljeno: 13:09h

Širom Srbije se nalazi mnoštvo kuća koje odavno niko ne naziva domom, odnosno ne živi u njima, a jedna takva nekretnina nadomak Knjaževca se prodaje za samo 300.000 dinara, odnosno oko 2.900 evra. Renoviranje jeste neophodno, ali svakako će kupca izaći mnogo povoljnije nego kupovina nekih drugih stambenih objekata koji se mogu videti na srpskom tržištu.

Tačna lokacija ove jeftine kuće je selo Štitarac, koje se nalazi na oko 6 kilometara od Knjaževca. Vlasnik je prodaju oglasio u jednoj Fejsbuk grupi. Tom prilikom je naglasio da u nekretnini niko ne živi već 10 godina.

"Kuća je tuglara ili ti čakmara. Krov je ceo ne propušta, unutra ima sređivanja. Površine oko 50 m2 (2 sobe, kuhinja, hodnik) i ispod podrum. Pored ima ambar. Na placu od 7.5 ara, koji sa zadnje strane dolazi do potoka. Na placu ima bunar. Struja monofazna(trenutno odjavljena)", napisao je on.

Kuća
foto: Facebook

Pored nekretnine je, kako kaže, prošao novi vodovod, cena priključka je 5.000 dinara. "Sve je na mom imenu, tako da nema problema oko prenosa, legalizovanja", objašnjeno je.

Na slikama se može videti da se na kuću naslanja još jedan pomoćni objekat, kao i da se se oko nje nalazi malo dvorište.

Komentari ispod ove objave su raznoliki, neko smatra da kuća nije u dobrom stanju i da je "horor", dok drugi navode da se ova kuća na selu može lepo srediti ako se uloži novac.

Bonus video:

11:54

STANJE NEKRETNINA U SRBIJI: Uroš Jovanović

(Espreso/Blic Biznis/Nada Matić/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.